jordans for salejordans for salejordans for salejordans for salejordans for salejordans for salejordans for salejordans for salejordans for salesac longchamp pas chergucci outlet
MOLTES GRÀCIES!!
Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

MOLTES GRÀCIES!!

MOLTES GRÀCIES A TOTS ELS QUE HEU COL.LABORAT AQUEST ANY A LA CAMPANYA DE NADAL QUE HEM ORGANITZAT A L'ESCOLA. Hem recollit menjar per a Parròquies molt necessitades, hem recollit regals per a la gent sense sostre per al tradicional dinar de Nadal de la Comunitat de Sant Egidi, hem recollit joguines i material escolar per a nens sense recursos de la Fundació Joan Salvador Gavina, hem recollit productes d'higiene i neteja per a l'associació CEDRE que treballa en l’acció solidària i social en el tercer i quart món, i especialment amb joves de les presons i immigrants.

GRÀCIES a les famílies que heu col.laborat, als delegats de pastoral i als professors que ens heu ajudat a animar i organitzar la campanya. Gràcies a la vostra solidaritat i generositat nens i nenes sense recursos, famílies necessitades i gent del carrer tindran un NADAL MILLOR. 

 

888Poker Review