Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. OK

MOLTES GRÀCIES!!

MOLTES GRÀCIES A TOTS ELS QUE HEU COL.LABORAT AQUEST ANY A LA CAMPANYA DE NADAL QUE HEM ORGANITZAT A L'ESCOLA. Hem recollit menjar per a Parròquies molt necessitades, hem recollit regals per a la gent sense sostre per al tradicional dinar de Nadal de la Comunitat de Sant Egidi, hem recollit joguines i material escolar per a nens sense recursos de la Fundació Joan Salvador Gavina, hem recollit productes d'higiene i neteja per a l'associació CEDRE que treballa en l’acció solidària i social en el tercer i quart món, i especialment amb joves de les presons i immigrants.

GRÀCIES a les famílies que heu col.laborat, als delegats de pastoral i als professors que ens heu ajudat a animar i organitzar la campanya. Gràcies a la vostra solidaritat i generositat nens i nenes sense recursos, famílies necessitades i gent del carrer tindran un NADAL MILLOR. 

 

                        
Infantil, Primària, Secundària i Batxillerat:
Avgda. Vallvidrera 10 | Barcelona 08017
Telèfon 932 031 274 | Fax. 932 05 63 59
888Poker Review