Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. OK

CASAL D'ESTIU AMB KIDS&US

Ja ho tenim tot preparat per oferir-vos el Casal d'Estiu a l'escola. Es tracta d'un casal organitzat per  Kids&Us que ha desenvolupat un mètode exclusiu i innovador per a l'apenentatge de l'anglès, basat en un model d'immersió lingüística que aconsegueix que els nens adquireixin el llenguatge com ho fan amb la seva llengua materna. Amb Kids&Us organitzem l'English Summer Fun que és un casal d'estiu l'objectiu del qual és la immersió en anglès cada setmana, centrant-se en una temàtica específica. Cada setmana crearem situacions per promoure la interacció en l'anglès, sempre a través d'experiències divertides i interessants per a cada grup d'edat.

 

El Casal està dirigit a alumnes des de P3 fins a 3r de Primària del 25 de juny al 20 de juliol i a alumnes que començaran P3 fins a 2n de Primària del 3 al 7 de setembre. Al següent enllaç teniu tota la informació sobre el Casal al Padre Damian: English Summer Fun.  Podeu fer les inscripcions online al següent enllaç: Inscripcions Summer Fun.


 

                        
Infantil, Primària, Secundària i Batxillerat:
Avgda. Vallvidrera 10 | Barcelona 08017
Telèfon 932 031 274 | Fax. 932 05 63 59
888Poker Review