jordans for salejordans for salejordans for salejordans for salejordans for salejordans for salejordans for salejordans for salejordans for salesac longchamp pas chergucci outlet
APRENENTATGE COOPERATIU
Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

APRENENTATGE COOPERATIU

Fa poc més d'un any tots els professors de l'escola vam rebre una formació en treball cooperatiu i vam capgirar totes les classes. Fa poc ens han visitat els formadors i s'han convertit en els nostres fans. S'han quedat bocabadats amb el que hem aconseguit i ha estat gràcies a la il.lusió, treball i esforç dels nostres professors. 

Què hem aconseguit? Que els nostres alumnes treballin i aprenguin de forma cooperativa, els uns dels altres, creixent i aprenent junts. Hem aconseguit que respectin els nivells de veu, que s'escoltin els uns als altres, que treballin primer de forma individual i després en grup (124) o que pensin primer junts i després de forma individual (llapis al centre). Hem aconseguit que els nostres alumnes s'ajudin, pensin junts i dialoguin, s'han ensenyat moltes coses i ens han ensenyat moltes coses als professors que els acompanyem en el seu procés d'aprenentatge. Seguim creixen junts!


888Poker Review