Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. OK

LAS AVENTURAS DEL MOGOTE

Tarda de dies de Nadal, presentació del nou llibre del Fernando Cordero, la seva primera novel.la,  acompanyada d’unes nadales del cor de la Parròquia de la Miraculosa, una bona proposta que no es podia defugir. L’acte va ser conduït pel Quique Fernández, coordinador de l’EABB (Escola d’Animació Bíblica de Barcelona). També varen participar la Núria Casterà, professora i coordinadora de batxillerat del Col·legi Padre Damián SSCC de Barcelona i l’Anna Pascual, novel·lista. Tots tres remarcaren els valors del nou llibre de l’autor. Nou llibre i primera novel·la que pot agradar tant a un públic adult com jove, novel·la que pot ser una excel·lent regal nadalenc i immillorable proposta per treballar a l’aula. L’autor i l’editorial Ediciones Paulines ens regalen una àmplia guia didàctica descarregable a  blog21rs.es i al web de l’editorial.

La Núria Casterà ens presentà l’autor tot destacant la inquietud del Fernando per impregnar-se de la cultura catalana, de les persones i fer-se molt present i proper a la comunitat educativa del col·legi Padre Damián.  “La diversitat és riquesa” assenyalà la Núria en referir-se a la varietat de temes i diversitat de personatges de la novel·la. El Fernando Cordero ens parla de l’amistat, de l’amor i la mort, de les relacions de parella, la família, la natura i la corrupció, entre d’altres. En la seva intervenció, l’Anna Pascual remarcà l’honradesa de l’autor amb el lector des del mateix inici de la novel·la. Per l’Anna, la novel·la és una proposta plena de caliu i d’amor. Podeu llegir més sobre la presnetació i la novel.la al nostre Blog de Pastoral. No teniu ja ganes de conèixer al Mogote? No us el perdeu!!

888Poker Review