jordans for salejordans for salejordans for salejordans for salejordans for salejordans for salejordans for salejordans for salejordans for salesac longchamp pas chergucci outlet
EXÀMENS BASIC 3 A 6 i AVANÇAT

EXÀMENS BASIC 3 A 6 i AVANÇAT

Els 64 alumnes del curs BASIC 3, 4, 5 i 6 i nivell AVANÇAT 1 han realitzat els exàmens parcials de llenguatge musical i instrument i els han superat satisfactòriament. Un any més, ens heu vist recompensat tot el vostre esforç i treball que cada cop és més gran i, també, més satisfactori. Ara els hi falta la prova de Cant Coral que com us vam avançar, la nostra escola participarà el dissabte 4 de març a les 18.00h en el concert simfònic coral a l'entorn del musical The Lion KingMoltes felicitats a tots! Seguiu gaudint de la música.

Si voleu aprofitar que la nostra escola participa per gaudir de la Música Familiar al Palau de la Música, podeu comprar les entrades a través dels diferents canals de compra del Palau de la Música de la seva web, taquilles o al telèfon 902442882. Les entrades estaran a la venda a partir del 30 de gener i el preu és de 15 € (poden entrar gratuïtament els nens i nenes menors de 4 anys que no ocupin seient.). 

 

 

 

888Poker Review