jordans for salejordans for salejordans for salejordans for salejordans for salejordans for salejordans for salejordans for salejordans for salesac longchamp pas chergucci outlet
LION KING AL PALAU DE LA MÚSICA
Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

LION KING AL PALAU DE LA MÚSICA

Com ja us vam informar els nostres alumnes de Liceu de 3r a 6è de primària el passat dissabte 4 de març van participar en el Concert Simfònic Coral a l'entorn del musical The Lion King. A més d'examinar-se de cant coral seguint amb la seva certificació, han pogut tenir una gran experiència: cantar al Palau de la Música i participar d'aquest musical tant important. Moltes felicitats a alumnes i professors per fer-nos gaudir! Seguiu vivint la música.

Si cliqueu aquí en podreu sentir un petit tastet!Ja sabeu que a la nostra escola ens agrada molt la música i la seguim potenciant al màxim, sobretot en el marc del Projecte del Conservatori del Liceu. Els nostres alumnes van participar en el concurs de Joves Creadors del Conservatori del Liceu i vam guanyar 4 premis. El proper 15 de març anirem a l'Auditori del Liceu a presentar les obres guanyadores i rebre els premis. Us seguirem informant.

888Poker Review