Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. OK

NOUS CANVIS, NOVES IL.LUSIONS!

Hem demanat a dos alumnes de batxillerat que facin un vídeo de com ha CANVIAT el nostre col.legi els últims anys, explicant els nous projectes i les noves il.lusions que ens impregnen. Ufff! Què difícil! Hem fet tantes coses, hem avançat tant... que no sabem per on començar: rutines, cooperatiu, multilingüe, música... Amb l'ajuda d'algunes professores, la Núria Onsins i l'Isaac Castellvi han plasmat en un vídeo com ha canviat la nostra escola els últims anys. Moltes gràcies per la vostra feina! Us deixem el vídeo. No us el podeu perdre!

Tal com diu al vídeo una mare, el que més destaca dels últims anys és el treball en equip i l'esforç que amb els valors que es fomenten entre els companys fa que siguem un col.legi complet formant a grans alumnes. Entre les noves metodologies destaquen les aules de treball diferents com l'Àgora, mind maps, treball per projectes, iniciació a la robòtica, Atelier i mindfullness amb els més petits. També parlen de la importància d'obrir als nostres alumnes noves portes gràcies a innovacions com el Batxillerat Dual i noves assignatures com la de projectes. Tot això fa que els nostres alumnes aprenguin gaudint i, el més important de tot, que destaquen tant alumnes com pares i professors, és l'educació en VALORS perquè al Col.legi Padre Damián eduquem el cor amb el cor. Junts, seguint tots una mateixa línia perquè, TOTS SOM UN!  

888Poker Review