jordans for salejordans for salejordans for salejordans for salejordans for salejordans for salejordans for salejordans for salejordans for salesac longchamp pas chergucci outlet
FIRST LEGO LEAGUE
Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

FIRST LEGO LEAGUE

Els nostres alumnes de Secundària Arnau Montoya, Joaquin Alvarez, Albert Teruel, David Dionis, Gerard Castell i Pablo Martin-Albo han participat de la Firs Lego League. Es tracta d'un repte inernacional que desperta l'interès dels joves per la ciència i la tecnologia. Utilitza desafiaments temàtics per interessar els joves, de 10 a 16 anys en la investigació, la resolució de problemes i la ciència. Els pilars del programa són els Valors FLL que enfatitzen l'aprendre dels altres companys, la competició amistosa, l'aprenentatge i la contribució a la societat. És un exemple del treball en equip que tant fomentem a l'escola, ja que fan que els participants siguin capaços de veure que no es pot fer les coses sols, que s'ha de treballar en equip, que quan col.laboren i aporten allò que saben fer i aprenem junts arribem més lluny.

Des de principi de curs han treballat mot dur, en horari extraescolar, per realitzar el seu Projecte Científic per solucionar la problemàtica dels porcs senglars a Collserola i el seu Joc del Robot. L'equip ha hagut de dissenyar, construir i programar un robot, utilitzat la tecnologia LEGO MINDSTORMS. Finalment ha arribat el dia de la presentació de la First Lego League i s'ho han passat molt bé, han gaudit molt i han tornat entusiasmats, ja pensant en el projecte per al proper curs. 

 


888Poker Review