Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. OK

BIYSC

L'alumna Maria Blanc Corcurera de 1rbatxillerat ha estat seleccionada al BIYSC (Youth Science Challenge) que tindrà lloc a Barcelona del 10-21 de Juliol. El BIYSC és un programa d'excel·lència internacional de dues setmanes, que té com a objectiu estimular el talent científic entre els joves estudiants de tot el món. Té el propòsit de fomentar el seu entusiasme per la recerca de la investigació científica i les carreres científiques. Cent estudiants universitaris d'edats compreses entre els 16 i els 18 anys d'edat, tindran l'oportunitat de gaudir d'BIYSC del 10 juliol 2017 a Barcelona 

BIYSC ha estat dissenyat amb l'objectiu d'oferir als participants una experiència de classe mundial que els permet treballar en Anglès en petits grups, en diferents reptes científics i tecnològics proposats pels centres internacionals de recerca amb seu a Catalunya, que estan involucrats en la investigació d'avantguarda. El programa també ofereix als seus participants la possibilitat de gaudir de la companyia dels companys que comparteixen la seva mateixa passió, assistir a conferències impartides per investigadors científics principals, i debatre i discutir amb ells els descobriments més reeixits i avenços científics que s'estan produint a tot el món.

BIYSC té com a objectius:
  • Inspirar als joves científics brillants d'aplicar les seves ments en la recerca multidisciplinària.
  • S'involucren els joves investigadors a què comparteixin idees afins companys i líders eminents científics a través de sessions interactives de prop i personal.
  • Capacitar els participants per perseguir les seves passions d'investigació.
  • Desafiar futur científic per impulsar la seva passió amb actitud.

Tot un luxe que podrà gaudir la Maria i, a més, tindrà l'oportunitat  de poder realitzar les pràctiques del seu treball de recerca durant aquest projecte. Moltes felicitats María!

 

888Poker Review