Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

BIYSC

L'alumna Maria Blanc Corcurera de 1rbatxillerat ha estat seleccionada al BIYSC (Youth Science Challenge) que tindrà lloc a Barcelona del 10-21 de Juliol. El BIYSC és un programa d'excel·lència internacional de dues setmanes, que té com a objectiu estimular el talent científic entre els joves estudiants de tot el món. Té el propòsit de fomentar el seu entusiasme per la recerca de la investigació científica i les carreres científiques. Cent estudiants universitaris d'edats compreses entre els 16 i els 18 anys d'edat, tindran l'oportunitat de gaudir d'BIYSC del 10 juliol 2017 a Barcelona 

BIYSC ha estat dissenyat amb l'objectiu d'oferir als participants una experiència de classe mundial que els permet treballar en Anglès en petits grups, en diferents reptes científics i tecnològics proposats pels centres internacionals de recerca amb seu a Catalunya, que estan involucrats en la investigació d'avantguarda. El programa també ofereix als seus participants la possibilitat de gaudir de la companyia dels companys que comparteixen la seva mateixa passió, assistir a conferències impartides per investigadors científics principals, i debatre i discutir amb ells els descobriments més reeixits i avenços científics que s'estan produint a tot el món.

BIYSC té com a objectius:
  • Inspirar als joves científics brillants d'aplicar les seves ments en la recerca multidisciplinària.
  • S'involucren els joves investigadors a què comparteixin idees afins companys i líders eminents científics a través de sessions interactives de prop i personal.
  • Capacitar els participants per perseguir les seves passions d'investigació.
  • Desafiar futur científic per impulsar la seva passió amb actitud.

Tot un luxe que podrà gaudir la Maria i, a més, tindrà l'oportunitat  de poder realitzar les pràctiques del seu treball de recerca durant aquest projecte. Moltes felicitats María!

 

888Poker Review