Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. OK

NOVA DIRECTORA GENERAL

El dimarts, 30 de maig, per la tarda, Aurelio Cayón, Superior Províncial de la Congregació, va anunciar al claustre de professors del col·legi, l'anomenament de la Directora General a Chesca Marfà López, que substitueix a Josep Menargues Riaza, que es prejubila, a partir del proper mes de setembre.

El Provincial i el Coordinador de Col·legis, Nacho Moreno, agraeixen a la Chesca la seva disponibilitat i al Josep per tota la dedicació durant 18 anys de director general. Destaquen també la tasca realitzada al col·legi en els últims anys de forma especial la revitalització de la pastoral, l'excel·lència i la innovació pedagògica. També anima als professors a seguir treballant amb il.lusió en el projecte educatiu del col.legi col.laborant amb la nova directoral general i al seu equip.

Josep agraeix tot el viscut al col·legi i a la Congregació per la seva cofiança, als provincials, al P. Nacho i al P. Vicente que el va anomenar Director General i al P. Jesús Castillo que va ser com un pare per a ell. Moltes gràcies Josep per tota la teva dedicació, il·lusió i generositat!

La nova directora general agraeix la confiança i l'acollida per part de tot el professorat. El seu repte serà el treball equip i la responsabilitat compatida. Seguirem caminant cap a la innovació, la creativitat i les emocions.

888Poker Review