Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. OK

GRADUACIÓ 2n BATXILLERAT 17

Hem celebrat l'acte més entranyable del curs: la Graduació dels alumnes de 2n de BatxilleratVam començar l'acte amb la celebració de l'Eucaristia per donar gràcies per tots els anys viscuts a l'escola. A continuació vam anar al Saló d'Actes per recordar molts moments dels nostres alumnes des de P3. Els tres tutors, Montse, Núria i Roberto van fer un discurs per agraïr i aconsellar a la promoció que ens deixa. Esperem que a partir d'ara volin de forma autònoma però amb les arrels ben fixes al que ha estat la seva escola durant molts anys i, per sobre de tot, amb el recolzament de les seves famílies. Vam acabar l'acte amb un sopar tots junts: alumnes, professors i famílies.

Com des de fa uns anys, vam lliurar tres premis molt especials: Al millor Treball de Recerca per a l'Ariadna Villaverde, per la seva dedicació i esforç al Jacek Gleba i al millor expedient l'Enric Boada. Moltes felicitats a tots tres! Una gran promoció! Estem molt orgullosos de tots vosaltres. A partir d'ara ja sou ANTICS ALUMNES i sempre sereu estimats i acollits al Col·legi Padre Damián. No deixeu de passar a veure'ns!

888Poker Review