Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. OK

II JORNADA DE BONES PRÀCTIQUES

Quan acaben les classes, els professors seguim a l'escola revisant, compartint, aprenent i preparant el nou curs. Hem celebrat la II Jornada de Bones Pràctiques on els professors hem compartit i hem après del que han fet els companys durant el curs. La primera part de la Jornada hem presentat diferents projectes transversals de centre: Collserola, Empreneduria i Junior Achievement, Disciplina Positiva, Robòtica i Aprenentatge Basat en Problemes. 

La segona part de la Jornada, els professors hem fet d'alumnes i hem participat de diferents tallers organitzats pels nostres companys i alguns alumnes: PDI i materials propis, ioga/mindfulness, rúbriques de Google, Google Drive, Google Classroom, matemàtiques manipulatives, robòtica i mindmaps.  Hem finalitzat la Jornada al Saló d'Actes on ens han explicat com motivar a l'alumne amb l'ambientació: els castells d'Infantil i la cova i la Revolució Francesa de Secundària. Moltes GRÀCIES a tots els professors i alumnes que ho heu preparat. Hem après molt els uns dels altres!

                        
Infantil, Primària, Secundària i Batxillerat:
Avgda. Vallvidrera 10 | Barcelona 08017
Telèfon 932 031 274 | Fax. 932 05 63 59
888Poker Review