Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. OK

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS CURS 17-18

Durant el curs 2017-18 continuarem oferint diverses activitats extraescolars per als diferents nivells i etapes. Esperem que els vostres fills i filles gaudeixin de les diferents activitats proposades. Aquest any mantenim la gran oferta d'activitats extraescoalrs i ampliem edats: gymn aeròbic des de P3, iniciació a la música a P4, guitarra moderna i cant individual, robòtica a ESO, francès a 3r d'ESO.

Per als més petits: Aula Multisensorial i Joc Motriu en anglès. Per abans de formar part d’un equip: Escola de bàsquet, Escola de Voleibol i Escola de futbol sala. Gym Aerobic per a petits i grans. Per als grans: francès, teatre, tennis taula i equips escolars de futbol sala, bàsquet i voleibol. I per a totes les edats: robòtica, llenguatge de signes, karate, escacs i llenguatge musical i instruments. A l'activitat d'Educachef, que és per a totes les edats, els alumnes disposaran d'una petitatpart sobre nutrició reforçant l'alimentació saludable i els bons hàbits de vida.

Teniu tota la informació sobre edats, dies, horaris i preus al web: Informació activitats extraescolars curs 17-18Podeu fer la inscripció via web a la direcció Inscripció Activitats Extraescolars Curs 17-18Per a qualsevol dubte, consulteu al Coordinador d’Activitats Extraescolars: Edgar Quilez  Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

                        
Infantil, Primària, Secundària i Batxillerat:
Avgda. Vallvidrera 10 | Barcelona 08017
Telèfon 932 031 274 | Fax. 932 05 63 59
888Poker Review