Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. OK

GRÀCIES JOSEP!!!

Ens hem trobat professors actuals i antics, personal no docent, pares, religiosos, familiars i amics per acompanyar i donar gràcies a Josep Menargues pels 18 anys de Director General i 38 anys de professor a l'escola. Hem comptat també amb la presència del P. Provincial, Aurelio Cayón, juntament amb Jesús Palomino, antic Coordinador de Col.legis i el P. Enric Puig, secretari de l'Escola Cristiana de Catalunya, entre d'altres.

Hem compartit una oració per donar gràcies per la vocació docent i s'han llegit dos missatges que han enviat Vicente Arnés ss.cc. i Eduardo de Haza ss.cc. Josep, molt emocionat, ha agraït a la Congregació i a les persones que més l'han influit i acompanyat durant el camí. A continuació, hem compartit el dinar amb la projecció d'un vídeo amb imatges i més agraïments de la vida del Josep. Tots els presents han coincidit en el mateix: Josep ha estat i és una persona propera, humil, al servei del col.legi, la Congregació i, per sobre de tot, de les persones que hi formen part. Ens deixa una escola FELIÇ que seguirà creixent en la mateixa línia. Donem gràcies al Senyor pel Josep i per la nova etapa que començarà després de l'estiu.  

                        
Infantil, Primària, Secundària i Batxillerat:
Avgda. Vallvidrera 10 | Barcelona 08017
Telèfon 932 031 274 | Fax. 932 05 63 59
888Poker Review