Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. OK

AULA CREACTIVA

Sequim avançant en el nostre projecte d'innovació centrat en l'alumne com a protagonista del seu aprenentatge. Volem crear nous espais d'aprenentatge perquè els alumnes puguin seguir creantexperimentantdescobrintinvestigant... Per això, aquest any hem creat una nova aula molt semblant a l'Atélier: CREACTIVA, especialment dedicada als alumnes de primària. Un espai on podran desenvolupar la seva creativitat al màxim. Aniran tots els alumnes de 1r a 3r de primària un cop a la setmana i al migdia els que vulguin. Es trobaran peces de construcció, fusta, engranatges, robòtica... i un munt de sorpreses que us aniran explicant. Fins i tot hi haurà un espai per poder crear pel·lícules! 

Els alumnes de 1r a 3r de primària ja han passat per la nostra aula més creativa. Els hi agrada tant que al migdia també està plena. Així aprenen i creen jugant. Tota una aventura!


                        
Infantil, Primària, Secundària i Batxillerat:
Avgda. Vallvidrera 10 | Barcelona 08017
Telèfon 932 031 274 | Fax. 932 05 63 59
888Poker Review