Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. OK

CELEBRA LA VIDA

Com cada any, demanem als professors i alumnes l'elecció del lema del curs. Per a aquest curs el lema triat és CELEBRA LA VIDA perquè la vida és per celebrar-la. Amb aquest lema volem animar als nostres alumnes a celebrar la vida al màxim, a ser un Sol que doni llum i calor. La diferència és fonamental, entre viure celebrant la vida i donant el millor de cadascun i, pel contrari, de viure amb tristesa i sense rumb. Volem convidar a tots a viure la vida "a tope" deixant-se portar pel Senyor que ens acompanya en tot moment. Volem aprendre a estar contents, a ser feliços, sigui quina sigui la situació perquè el Senyor té cura de cada un de nosaltres (1Pere 5-7) i ens anima a donar el millor que tenim, a deixar la nostra llavor.

El lema anirà acompanyat d'un símbol per a cada classe que ja us explicaran els vostres fills i filles, dibuixos i cartells que ens trobarem per tota l'escola, un conte per als més petits..., i una cançó: Celebra la Vida d'Axel. Us convidem a escoltar-la amb els vostres fills i filles i a celebrar la vida junts, segon a segon, pensa lliurement, ajuda a la gent, lluita i sigues pacient, no facis mal a ningú, busca't un estel que sigui la teva guia..., no deixis que caiguin els teus somnis al terra, lluita contra l'odi i la mentida..., i deixa a la terra la teva millor llavor!

                        
Infantil, Primària, Secundària i Batxillerat:
Avgda. Vallvidrera 10 | Barcelona 08017
Telèfon 932 031 274 | Fax. 932 05 63 59
888Poker Review