Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. OK

TALENTS DELS PARES

Com ja sabeu i hem presentat a les reunions de pares, cada cop treballem més projectes a l'escola i necessitem la vostra ajuda per a què siguin significatius i tinguin impacte sobre la societat. 

Volem desenvolupar al màxim els talents dels nostres alumnes, però també volem aprofitar al màxim els talents dels pares i mares de l'escola. Segur que tenim un munt de talent a les nostres famílies i volem aprofitar-lo per als nostres alumnes. A la reunió de pares vam repartir una fitxa perquè ens digueu què ens podeu oferir: de la feina, una experiència personal, un hobby... volem tota la vostra experiència!! Ja anem recollint fruits i hem tingut suggerències de sortides i experiències que no coneixíem. Un pare de l'escola que treballa a RAC1 va fer a una entrevista a Efecto Pasillo, es va enrecordar de nosaltres i ens va gravar una salutació dedicada. Aquí el teniu! Moltes gràcies!

 

                        
Infantil, Primària, Secundària i Batxillerat:
Avgda. Vallvidrera 10 | Barcelona 08017
Telèfon 932 031 274 | Fax. 932 05 63 59
888Poker Review