Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. OK

TALENT MATEMÀTIC

El passat 16 de juny alguns alumnes de l'escola es van presentar al concurs de Talent Matemàtic, Computacional i Científic que realitzava la Fundació de Talent matemàtic MATCHUP. El concurs constava d’una part de problemes d’habilitat, raonament i lògica, així com problemes desafiants. Els nois i noies que es van presentar eren alumnes de 2n, 3r i 4rt d’ESO que no es van preparar pel concurs ja que les solucions dels problemes no requerien coneixements avançats sinó talent per trobar les solucions, i a més a més amb el handicap que eren en anglès. Els nostres alumnes es van implicar al màxim d'il.lusió. Com ja us vam informar, el nostre alumne de 4t d'ESO A, Pau Mendiara, va quedar guanyador de la seva categoria. 

El divendres passat el Pau Mendiara, va rebre el premi, acompanyat de la seva família i la seva tutora, Victoria Agulló. Moltes felicitats Pau pel teu talent matemàtic!

 

                        
Infantil, Primària, Secundària i Batxillerat:
Avgda. Vallvidrera 10 | Barcelona 08017
Telèfon 932 031 274 | Fax. 932 05 63 59
888Poker Review