Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. OK

AUXILIARS DE CONVERSA

Ja tenim amb nosaltres els quatre auxiliars de conversa d'aquest quatrimestre: la Lyndy, el Matthew, la Rebecca i la Chisara. Ja han començat les seves classes de conversa amb els nostres alumnes de Primària, Secundària i Batxillerat. 

La Lyndy estarà amb els alumnes de Primària: a les classes d'art and crafts de 1r a 3r de primària, ajudant a la teacher. A partir de 4t de primària farà conversa a la classe d'anglès seguint el mètode AMCO.

Matthew, Rebecca i Chisara  estaran amb els alumnes de Secundària i Batxillerat. Tots els cursos fan un dia a la setmana de conversa amb ells. A més ens ajudan a preparar la part oral dels exàmens d'Oxford i també fan conversa amb els nostres professors. Com veieu, en treiem molt de profit, a més de les 4 famílies que els acullen a casa seva. Un cop més, us donem les gràcies per la vostra col.laboració sense la qual no seria possible aquest projecte. Welcome a tots quatre!

                        
Infantil, Primària, Secundària i Batxillerat:
Avgda. Vallvidrera 10 | Barcelona 08017
Telèfon 932 031 274 | Fax. 932 05 63 59
888Poker Review