Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. OK

MATÈRIA DE PROJECTES

Aquest és el tercer curs que fem la matèria de projectes a Secundària. El primer any vam començar a 1r i 3r d'ESO, l'any passat a tots els cursos de l'ESO i aquest curs hem ampliat a 4 hores setmanals amb un professor més a cada curs. Es tracta d'una matèria que es treballa tot per projectes que poden ser de solidaritat, educació ambiental, hàbits saludables, socials, la lectura d'un llibre... Què tenen tots en comú? el treball COOPERATIU  que combina activitats individuals i grupals i diferents estils d'aprenentatge a més de tenir algun impacte sobre l'entorn. 

Creiem que aquesta manera de treballar és fonamental per a que els nostres alumnes aprenguin a treballar de forma cooperativa, a aprendre dels altres, a dirigir el seu aprenentatge i a investigar sobre el seu entorn. Es tracta d'un aprenentatge basat en les Intel.ligències Múltiples, ja que combina activitats ben diferentes com recerca d'informació, entrevistes al seu entorn, mind map, elaboració de maquetes, vídeos, preparació de fires, jocs... Projectes com viatja amb nosaltres, mitjans de comunicació, fem un curtmetratge, sombras y luces en el siglo XVIII, fira de màgia,  las transfromaciones urbanas en el siglo XIX, la mujer en España... A 1r d'ESO estem amb el Projecte Zero, coneguem-nos, a 2n d'ESO a punt de començar el projecte de jocs per als alumnes més petits, a 3r d'ESO estem amb el pojecte seguim coneguent-nos i a 4t d'ESO amb el de servei comunitari. Us anirem informant i demanant el vostre TALENT!

                        
Infantil, Primària, Secundària i Batxillerat:
Avgda. Vallvidrera 10 | Barcelona 08017
Telèfon 932 031 274 | Fax. 932 05 63 59
888Poker Review