Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. OK

CONFERÈNCIES PER LA MARATÓ

Aquest dijous i divendres els alumnes de secundària i batxillerat han participat en les conferències divulgatives de la Marató de TV3. La Mo Franch, la nostra conferenciant, ens ha explicat la malaltia a la que es dedica la marató d'enguany: les malalties infeccioses. Què caracteritza aquestes malalties? Què són els microorganismes? I els patògens? Què podem fer per prevenir-les? Quines són les nostres barreres? I el sistema immunitari, què és? Aquestes són algunes de les preguntes que han guiat la conferència, en la que, després de veure el vídeo divulgatiu preparat per la fundació, s'han explicat els coneixements lligats a les malalties infeccioses.

A partir d'ara, els deures que tenim és divulgar la prevenció, dur-la a terme, i, sobretot, anar en compte quan prenem antibiòtics ja que cal evitar l'automedicació i cal seguir les indicacions dels metges per evitar les resistències dels microorganismes. El 17 de desembre tots tenim l'oportunitat de contribuir amb la Marató fent donatius o participant en les activitats que s'organitzen a la nostres ciutats. Frenar les malalties infeccioses està a les nostres mans!

                        
Infantil, Primària, Secundària i Batxillerat:
Avgda. Vallvidrera 10 | Barcelona 08017
Telèfon 932 031 274 | Fax. 932 05 63 59
888Poker Review