Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. OK

GRAN ÈXIT DE LA SETMANA DE LA CIÈNCIA!

El dilluns, a les 10.30h tots els cursos de la nostra escola van assistir al pregó per donar el tret de sortida a la Setmana de la Ciència. Després de veure el vídeo motivacional van començar moltes activitats diferents.

 
Algunes activitats van ser preparades pels profes, i d'altres, les van preparar els companys més grans o més petits del nostre centre. Què són les 3R i quina relació tenen amb nosaltres? Qué és l'electroestàtica i què ens permet fer? Quins tipus d'aliments i nutrients existeixen? Què haig de fer per seguir una dieta equilibrada? Quina relació hi ha entre l'oxidació i poder escriure missatges secretsQuina és la millor recepta per fer bombolles? La teniu al Vídeo de Youtube! Què és el cicle urbà de l'aigua i quines mesures o accions podem fer nosaltres per fer un ús més sostenible d'aquest recurs natural? Quins són els ossos del nostre cos? Quines són les parts de la planta i quina funció té cadascuna? I una cèl·lula, com és?
Aquestes són algunes de les preguntes que els nostres alumnes han anat resolent al llarg de la setmana. En aquest vídeo Aprenent Ciències entre nosaltres teniu imatges de totes aquestes activitats que han permès aprendre i fer ciència entre iguals i entre cursos perquè, tots, des dels més petits als més grans, podem ser alumnes i professors a la vegada. L'any que ve més! Seguiu gaudint de la ciència i fent ciència en el dia a dia!
                        
Infantil, Primària, Secundària i Batxillerat:
Avgda. Vallvidrera 10 | Barcelona 08017
Telèfon 932 031 274 | Fax. 932 05 63 59
888Poker Review