Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. OK

CONSTRUÏM JUNTS EL FUTUR

Ja hem començat les entrevistes d’admissió per al proper curs i és un gran orgull explicar i ensenyar el nostre projecte educatiu. Quan em pregunten què és el més important de l’escola ho tinc claríssim: que els nostres alumnes siguin feliços per així poder treure el màxim dels seus talents i poder-los acompanyar en el seu creixement com a persones. Per això diem que CONSTRUÏM JUNTS EL FUTUR. Construïm junts, família i escola, el futur dels nostres alumnes per a què arribin a ser grans persones.


COM HO FEM? Amb un projecte educatiu centrat en l’alumne, que sigui el protagonista del seu aprenentatge de forma cooperativa, que aprengui a expressar pensaments i emocions, que aprengui a ser autònom i desenvolupar el seu pensament crític. Volem desenvolupar al màxim el talents i les intel.ligències múltiples dels nostres alumnes. Per això, som escola multilingüe vincultas al projecte musical del Conservatori del Liceu. Som escola més sostenible compromesa amb els valors cristians. Volem que els nostres alumnes, quan marxin del col.legi, siguin persones felices compromeses, solidàries amb un gran esperit crític, amb la motxilla carregada de records i valors que els hi serveixi per a tota la vida. GRÀCIES FAMÍLIES per confiar en què CONSTRUÏM JUNTS EL FUTUR dels vostres fills i filles!


9brazos

                         
Infantil, Primària, Secundària i Batxillerat:
Avgda. Vallvidrera 10 | Barcelona 08017
Telèfon 932 031 274 | Fax. 932 05 63 59
888Poker Review