Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

ESCOLA DE PARES

Aquest curs encetem una nova iniciativa: l'ESCOLA de PARES, adreçada a tots vosaltres, mares i pares de l'escola, enfocada especialment a l'Educació Infantil, i també per a qui volgueu convidar. Seran trobades que realitzarem al llarg del curs on podreu conéixer els nostres projectes en directe, visitant les classes i fent un taller pràctic:

 

Mindfulness: us ensenyem perquè és tant important per als nostres alumnes amb una classe pràctica (1 i 15 desembre)

Hàbits i rutines: Us expliquem la tasca d'acompanyament del nostres Equip d'Atenció a la Diversitat i com les tutores fomenten l'autonomia dels més petits (19 gener)

Emocions a través dels contes: Un altre porjecte molt important per a nosaltres és el treball de les emocions que a Infantil fem a través de contes. Ho vam explicar a través d'un conte molt especial. (17 febrer)

L'Atelier: els pares han visitat la nostra aula multisensorial i després d'explicar en que consisteix han pogut posar a prova la sea creativitat amb un taller pràctic. (9 març)

 

L'Educació, un canvi a millor: L'escola canvia, l'escola es transforma, l'escola obre portes i finestres. L'experiència no es pot acomodar, l'experiència ha d'ajudar a transformar. Els beneficis de les noves metodologies des de la visió d'una veterana. (6 d'abril)

AMCO: Us mostrarem una sessió d'anglès on sereu els protagonistes i veureu de primera mà com funciona aquest mètode. (20 d'abril)


 

Escola pares 3r trimestre

888Poker Review