ESCOLA DE PARES

Aquest curs encetem una nova iniciativa: l'ESCOLA de PARES, adreçada a tots vosaltres, mares i pares de l'escola, enfocada especialment a l'Educació Infantil, i també per a qui volgueu convidar. Seran quatre trobades al llarg del curs on podreu conéixer els nostres projectes en directe, visitant les classes i fent un taller pràctic. 

La primera sessió la vam tenir el passat 1 de desembre, per ensenyar la importància del mindfulness amb els alumnes: què fem? per què ho fem? i com ho fem? Quina millor manera d'entendre-ho que fent una classe pràctica? Va tenirtant d'èxit que vam haver de fer una segona sessió, el 15 de desembre.

El 19 de gener, també a les 15'30h, us convidarem a fer una xerrada amb la nostra psicopedagoga per parlar dels hàbits i les rutines dels més petits i com fomentar la seva autonomia.

El 17 de febrer, coincidint amb la Jornada de Portes Obertes, us explicarem com treballem les emocions a través dels contes.

 I, finalment, el 9 de març us ensenyarem l'Atelier, la nostra aula multisensorial, i com fomentem la creativitat dels nostres alumnes. Us anirem informant de com us podeu apuntar a cada taller, ja que són places limitades per poder-ho aprofitar millor.

888Poker Review