Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. OK

ESCOLA DE PARES

Aquest curs encetem una nova iniciativa: l'ESCOLA de PARES, adreçada a tots vosaltres, mares i pares de l'escola, enfocada especialment a l'Educació Infantil, i també per a qui volgueu convidar. Seran trobades que realitzarem al llarg del curs on podreu conéixer els nostres projectes en directe, visitant les classes i fent un taller pràctic:

 

Mindfulness: us ensenyem perquè és tant important per als nostres alumnes amb una classe pràctica (1 i 15 desembre)

Hàbits i rutines: Us expliquem la tasca d'acompanyament del nostres Equip d'Atenció a la Diversitat i com les tutores fomenten l'autonomia dels més petits (19 gener)

Emocions a través dels contes: Un altre porjecte molt important per a nosaltres és el treball de les emocions que a Infantil fem a través de contes. Ho vam explicar a través d'un conte molt especial. (17 febrer)

L'Atelier: els pares han visitat la nostra aula multisensorial i després d'explicar en que consisteix han pogut posar a prova la sea creativitat amb un taller pràctic. (9 març)

 

L'Educació, un canvi a millor: L'escola canvia, l'escola es transforma, l'escola obre portes i finestres. L'experiència no es pot acomodar, l'experiència ha d'ajudar a transformar. Els beneficis de les noves metodologies des de la visió d'una veterana. (6 d'abril)

AMCO: Us mostrarem una sessió d'anglès on sereu els protagonistes i veureu de primera mà com funciona aquest mètode. (20 d'abril)


 

Escola pares 3r trimestre

                        
Infantil, Primària, Secundària i Batxillerat:
Avgda. Vallvidrera 10 | Barcelona 08017
Telèfon 932 031 274 | Fax. 932 05 63 59
888Poker Review