Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. OK

La Kàtia es fa preguntes

Ens omple d'orgull comunicar-vos que la Judith Barrué, mare de la Laia i l'Alexei, ha publicat un conte infantil: La Kàtia es fa preguntes. Es tracta d'un conte ple de tendresa i quotidianitat que mira d’apropar-nos als primers moments d’inseguretat i als primers dubtes d’un infant adoptat

La Kàtia podria ser qualsevol nena o nen que juga al parc, tots iguals, tots especials. Però ha d’aprendre a construir els seus fonaments i respondre’s a preguntes diferents que els altres nens i nenes.

Emprant un llenguatge senzill, i tendre i infantil a moments, les autores ens mostren amb naturalitat aquests primers moments en què els adults som el pilar emocional dels petits. Les il·lustracions de Rebeca Podio enriqueixen sens dubte el contingut que presenta el text, sense carregar-lo en excés, representant-lo i afegint-hi detalls i contingut a les escenes.

Aquest llibre està dirigit a nens i famílies que viuen la realitat de l’adopció de prop (familiars, companys d’escola, amics) o a persones sensibles amb el tema en concret.

                        
Infantil, Primària, Secundària i Batxillerat:
Avgda. Vallvidrera 10 | Barcelona 08017
Telèfon 932 031 274 | Fax. 932 05 63 59
888Poker Review