Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. OK

JUGUEM NET

Divendres a la tarda els alumnes de 2n d’ESO van compartir una estona de jocs amb els alumnes de 3r i 4t de primària.  Va ser una manera molt divertida i enriquidora de concloure el projecte “Juguem net” en què els alumnes de secundària havien de crear un joc de taula amb material reutilitzat. Ho van fer amb moltes ganes ja que, durant el projecte, van realitzar i analitzar una enquesta per conèixer els gustos i els interessos dels seus companys de primària.

Tots els alumnes, petits i grans, van viure amb il·lusió el tancament del projecte. Uns, engrescant i explicant el funcionament del seu joc i els altres, divertint-se i aprenent-ne les normes. Aquests jocs són un obsequi per als petits i els tindran durant la resta del curs a les seves aules per poder fer-ne ús. Els alumnes de primària van gaudir molt amb els diferents jocs i es van mostrar molt agraïts. MOLTES GRÀCIES a tots els professors i alumnes que ho heu fet possible!Si cliqueu aquí, podeu veure un vídeo en el que trobareu moltes més imatges!

                        
Infantil, Primària, Secundària i Batxillerat:
Avgda. Vallvidrera 10 | Barcelona 08017
Telèfon 932 031 274 | Fax. 932 05 63 59
888Poker Review