Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. OK

ABRAÇADES I MISSATGES DE PAU

Com cada curs, el mes de gener el dediquem a treballar un valor tant important com és la PAU: la pau a casa, a l'aula, al pati, al món... Hem realitzat sessions de tutoria i diferents dinàmiques cooperatives com el full giratori amb l'activitat el món vist a través de Gandhi. Setanta anys després de la mort de Gandhi el seu missatge i testimoni de pau segueixen sent actulas. L'objectiu de la dinàmica ha estat que els alumnes es posicionin críticament davant les situacions de violència del món i del seu entorn per cercar plegats solucions pacífiques.

Després de treballar a tutoria els diferents missatges de PAU, cada curs s'ha agermanat amb un curs més petit o més gran i han compartit els seus missatges i abraçades de pau. Entre tots hem constru¨t el mur de la pau i hem compartit uns moments entranyables. El dilluns ens trobarem tots junts al pati i llegirem el nostre MANIFEST DE LA PAU que han escrit els alumnes més grans  amb l'ajuda de tots els alumnes de l'escola. 

 

                        
Infantil, Primària, Secundària i Batxillerat:
Avgda. Vallvidrera 10 | Barcelona 08017
Telèfon 932 031 274 | Fax. 932 05 63 59
888Poker Review