Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. OK

PADRÍ LECTOR '18

Un curs més hem inaugurat un projecte molt entranyable per a nosaltres, especialment per als més petits i els més grans de Primària: el Padrí Lector. Els grans de 6è de Primària fan de padrins lectors dels petits de 1r de Primària. Hem anat tots al Saló d'Actes per inaugurar el projecte i, després, han anat a les classes a descobrir qui era el fillol/a i el padrí/na. Donava gust veure la cara d'emoció i nervis, sobre tot dels més petits!

Volem que tant grans com petits gaudeixin de la lectura fomentant el seu hàbit i aprenentate i, sobretot, el gust per la lectura. Així donem responsabiltitat a les dues parts establint un compromís seriós de col·laboració i ajuda, tot creant uns bons lligams afectius. També volem fomentar el respecte a la diversitat, l'autoestima i confiança, la motivació per la lectura i el rigor en l'ús de la llengua. Grans i petits es trobaran cada quinze dies i gaudiran junts de la lectura, es llegiran i comptaran històries i, qui sap? Si els grans o els petits aprendran més els uns dels altres. 

Al nostre Blog de Primària en trobareu més vídeos i fotos!!!

                        
Infantil, Primària, Secundària i Batxillerat:
Avgda. Vallvidrera 10 | Barcelona 08017
Telèfon 932 031 274 | Fax. 932 05 63 59
888Poker Review