Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. OK

SETMANA DE L'ART

Hem inaugurat un nou Projecte de Centre: la Setmana de l'Art. Pares i professors ens hem quedat un divendres per la tarda per portar l'art a totes les aules i passadissos. Hem inundat l'escola de paletes, pinzells, pots de pintura i un munt de quadres per a què el dilluns quan arribin els alumnes es trobin art i creativitat per tot arreu. Gràcies professors i pares per dedicar de forma tant generosa el vostre temps i creativitat per portar l'art a tot el col.legi.

GRÀCIES Maria, profe de música per fer el vídeo que ens han rebut el dilluns pel matí: el mateix Dalí ens convida a ser creatius i artistes per una setmana. Durant tot el dilluns tots els alumnes assistirem a un espectacle, el "Pinta Pinto" que a través del teatre i un espectacular muntatge audiovisual ens faran un relat de tota la història de l'Art. No oblideu preguntar als vostres fills i filles sobre el que han vist al teatre dilluns!

GRÀCIES especialment als professors del grup transversal que des del mes de juny ha preparat aquesta setmana tant especial. GRÀCIES als pares i professors que heu compartit el vostre talent artístic i creatiu amb els diferents cursos per fer tallers de pintura, màscares..., i explicar històries de l'art des de Roma fins a l'art Contemporani. El divendres vam obrir a les famílies que han pogut visitar-nos els nostres passadissos-museu amb totes les obres dels alumnes. Ha estat un PROJECTE COMPARTIT per tots: PROFESSORS, FAMÍLIES I ALUMNES DE TOTS ELS CURSOS! Entreu al Blog d'Infantil i al Blog de Primària per veure més fotos. 

art3

                        
Infantil, Primària, Secundària i Batxillerat:
Avgda. Vallvidrera 10 | Barcelona 08017
Telèfon 932 031 274 | Fax. 932 05 63 59
888Poker Review