Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. OK

EXÀMENS CONSERVATORI DEL LICEU '18

Els alumnes de Bàsic 3, 4 i 5 i nivell Avançat de música del Pla del Conservatori del Liceu han realitzat els exàmens parcials d’aquest curs. S’han examinat 75 alumnes de llenguatge musical i instrument entre Bàsic 3 (3r de Primària) fins al nivell Avançat 1 (Secundària). Els exàmens han anat molt bé i els alumnes han treballat molt per assollir unes notes molt bones que reflecteixin el seu esforç i dedicació. A mida que avancen de curs, els estudis són més difícils però els nostres alumnes, amb la inestimable ajuda dels professors/es de música, s’esforcen de valent i van avançat en els seus estudis musicals. Hi posen hores i hores d’assaig i estudi a l’escola i a casa per la seva passió que és la música. L’equip de professors de música volen agrair el suport de les famílies i l’esforç dels alumnes. Moltes felicitats a tots!

La propera parada musical serà el lliurament dels diplomes del Concurs de Joves Creadors, el proper 14 de març. Durant tota la semana hi haurà activitats musicals al Conservatori del Liceu dins del marc de la Setmana Cultural de Jornades Obertes del Conservatori. Ja ens posem a assajar la Cantata "La Volta al Món amb 12 Cançons" que participarem al Palau de la Música el proper 14 d’abril.

Us animem a seguir gaudint de la música i a estudiar per als propers exàmens del mes de juny. MOLTS ÀNIMS!


El nostre Projecte Musical


                        
Infantil, Primària, Secundària i Batxillerat:
Avgda. Vallvidrera 10 | Barcelona 08017
Telèfon 932 031 274 | Fax. 932 05 63 59
888Poker Review