COMPARTEIX EL QUE IMPORTA

COMPARTEIX EL QUE IMPORTA és el lema de Mans Unides per a aquest curs: posar en comú la nostra vida, els nostres béns i el nostre compromís per un món millor, on cada persona pugui viure feliç i en condicions dignes. Compartir amb els nostres entorns més propers aquelles propostes i iniciatives de desenvolupament sostenible que ens permeten, entre tots, avançar en l'eradicació de la fam al món. Al Blog de Pastoral teniu més informació sobre la Campanya i la terrible situació del Congo. 

Un any més, heu estat molt generosos i les vostres aportacions sumen 1.361€  per a benefici dels projectes de lluita contra la fam i la pobresa que recolza Mans Unides a Àfrica, Àsia i Amèrica Llatina. MOLTES GRÀCIES A TOTS ELS QUE HEU COL·LABORAT!! 

Hem aprofitat aquesta campanya per educar als nostres alumnes en valors tant importants com la solidaritat i generositat. Els hem ensenyat a valorar la sort que tenen i a compartir-la amb els que no tenen tanta sort per així creixer com a persones solidàries i seguir  CONSTRUÏNT JUNTS EL FUTUR, per un món més just i solidari per a tots.

888Poker Review