Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. OK

COMPARTEIX EL QUE IMPORTA

COMPARTEIX EL QUE IMPORTA és el lema de Mans Unides per a aquest curs: posar en comú la nostra vida, els nostres béns i el nostre compromís per un món millor, on cada persona pugui viure feliç i en condicions dignes. Compartir amb els nostres entorns més propers aquelles propostes i iniciatives de desenvolupament sostenible que ens permeten, entre tots, avançar en l'eradicació de la fam al món. Al Blog de Pastoral teniu més informació sobre la Campanya i la terrible situació del Congo. 

Un any més, heu estat molt generosos i les vostres aportacions sumen 1.361€  per a benefici dels projectes de lluita contra la fam i la pobresa que recolza Mans Unides a Àfrica, Àsia i Amèrica Llatina. MOLTES GRÀCIES A TOTS ELS QUE HEU COL·LABORAT!! 

Hem aprofitat aquesta campanya per educar als nostres alumnes en valors tant importants com la solidaritat i generositat. Els hem ensenyat a valorar la sort que tenen i a compartir-la amb els que no tenen tanta sort per així creixer com a persones solidàries i seguir  CONSTRUÏNT JUNTS EL FUTUR, per un món més just i solidari per a tots.

                        
Infantil, Primària, Secundària i Batxillerat:
Avgda. Vallvidrera 10 | Barcelona 08017
Telèfon 932 031 274 | Fax. 932 05 63 59
888Poker Review