Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. OK

VISITA DEL BISBE AUXILIAR

El bisbe auxiliar de Barcelona, Mons. Antoni Vadell Ferrer, ens ha visitat i des del primer moment ha connectat amb els joves. S’ha trobat amb els alumnes de 2n de Batxillerat al Saló d’Actes i ha respòs a les seves preguntes. A continuació ha saludat als alumnes al pati, ha dinat amb alguns professors i ha visitat les instal.lacions de l’escola.

El bisbe ha respòs a les preguntes dels joves que han preguntat sobre la seva vocació i sobre com porta ser un dels bisbes més joves d’Espanya. També han preguntat sobre la situació política actual i ha insistit en el rol conciliador, com a pastors i pares, dels bisbes. Ens ha convidat a no quedar-nos en la cultura de la immediatesa i del “tuit”, on tot és “si” o “no”. Davant la pregunta sobre algun proppòsit del bisbe amb els joves ha dit una sola paraula: “Amarles”.Està convençut que el que més necesiten els joves és que els acompanyin i que els estimin. També ha respòs a altres preguntes sobre la moral i de la vida eclesial. Ha parlat de la sexualitat com quelcom molt sagrat i ha dit que qualsevol persona sigui quina sigui la seva orientación sexual ha de ser tractada amb dignitat, es mereix un total respecte.

El bisbe ha finalitzat la trobada dient que “l’escola no prepara per èxits, sinó que preparar per viure i ser persona”. Ha estat tot un luxe, una persona molt propera i en total sintonia amb el nostre projecte educatiu: posar a la persona per sobre de tot i amb el cor a la mà. 

El bisbe ens tornarà a visitar el 4 de maig per trobar-se amb els 22 alumnes als que administrarà el sagrament de la confirmación el proper 31 de maig a la nostra església de República Argentina. Moltes Gràcies Mons Antoni Vadell, tot un plaer de visita! Teniu més fotografies i tota la crònica de la visita al Blog de Pastoral

                        
Infantil, Primària, Secundària i Batxillerat:
Avgda. Vallvidrera 10 | Barcelona 08017
Telèfon 932 031 274 | Fax. 932 05 63 59
888Poker Review