Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. OK

PROJECTE APILO XII

Aquest any ens hem adherit com escola a un nou projecte sostenible: el Projecte Apilo XII: Reciclem les piles! Podeu veure el vídeo dels Secrets de la Missió Apilo.

Al nostre planeta, les substàncies i materials de les piles poden afectar la qualitat de l’aigua, l’aire i la terra en la que viuen els postres peixos, aus, plantes i… a nosaltres mateixos! Amb el reciclatge, a més de protegir el medi ambient, estalviem valuosos recursos reutilitzant moltes d’aquestes substàncies i materials.

Us convidem a recollir totes les piles possibles (qualsevol pila, pila botó, acumulador o bateria que estigui precintat) i depositar-les al contenidor a l’entrada del hall principal de l’escola, a porteria. Tenim temps de recollir piles fins al 30 d’abril, que passarà un camió per fer la recollida selectiva i ens pesarà quants Kg o tones hem aconseguit. L’escola guanyadora s’emportarà un premi econòmic per poder comprar material escolar! Però el més important és seguir avançant amb la sensibilització dels alumnes per construir entre tots un planeta més net.                        
Infantil, Primària, Secundària i Batxillerat:
Avgda. Vallvidrera 10 | Barcelona 08017
Telèfon 932 031 274 | Fax. 932 05 63 59
888Poker Review