Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. OK

I-, FINALISTES VI COMPETICIÓ CATALANA MINIEMPRESES

Enhorabona per la Miniempresa I-SOCKS, integrada pels alumnes de 1r de Batxillerat, Carlos Abati, Beatriz Aizpún, Ángela Garçon i Amalia Sánchez, que s'han classificat per anar a la VI Competició Catalana d'Empreses organitzada per la fundació americana Junior Achievement, que promou l'emprenedoria a les escoles. Arribar a la final de Catalunya és tot un èxit i mereix un reconeixament per part de l'escola, ja que només 20 d'entre els 168 projectes (900 estudiants) presentats enguany podran defensar la seva candidatura per passar a la final de nivell nacional que es disputarà a Madrid.
 
La miniempresa I-SOCKS ha dissenyat uns mitjons d’uniforme diferenciats de la resta perquè a la seva punta hi ha un color diferent segons la talla de peu, facilitant així la tasca de la bugada i classificació. El seu sistema de codificació és estàndard i vol ser universal, cada color respon sempre a la mateixa talla. Per tant, el seu següent objectiu és arribar al mercat de mitjons executius. Us adjuntem l'enllaç al seu Vídeo Pitch  perquè us expliquin ells de manera més detallada el seu projecte.
 
 
 
Els alumnes i la professora de la matèria d'Economia de l'empresa, Mariona Vila, volen agrair especialment a la Directora del Col·legi, Chesca Marfà, l'oportunitat d'haver-los deixat presentar el seu projecte a una reunió de l'equip directiu i posteriorment, donar-los suport econòmic per portar endavant una prova pilot de venda de 600 mitjons dissenyats seguint la proposata d'I-SOCKS i que es comercialitzaran a l'escola després de Setmana Santa. Així que ben aviat podreu gaudir de l'exclusivitat del sistema I-SOCKS a casa vostra. Ells portaran a terme ara les activitats de màrqueting i comercialització.
 
L'equip d'I-SOCKS es prepara per la Fira de Miniempreses (11 d'abril) i per la presentació del seu projecte davant d'un jurat d'empresaris (13 d'abril). Els queda molta feina per fer, però ho estan fent amb il·lusió, entusiasme i molt d'esforç! Molts ànims i endavant, emprenedors! 

 

                        
Infantil, Primària, Secundària i Batxillerat:
Avgda. Vallvidrera 10 | Barcelona 08017
Telèfon 932 031 274 | Fax. 932 05 63 59
888Poker Review