Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. OK

IV PREMIS EXCEL.LÈNCIA PADRE DAMIÁN

Un any més organitzem IV Premis d'Excel·lència Padre Damián destinats a premiar l'Excel·lència Educativa dels alumnes de 4t d'Educació Secundària Obligatòria que cursin estudis a qualsevol centre de Catalunya. Es tracta d'una inciativa que vol valorar els coneixements dels alumnes en finalitzar l'etapa de l'escolarització obligatòria i premiar el coneixement adquirit al llarg d'aquesta. Poden participar tots els alumnes de qualsevol centre de Catalunya que tinguin una mitjana mínima de 8 a 3r d'ESO.

S'atorgaran 3 premis que correspondran a les tres millors qualificacions que no podran ser inferiors a 8: 1r premi 2.000€, 2n premi 1.000€ i 3r premi 500€. La prova es realitzarà el dissabte 21 d'abril a les 10.00h a les instal·lacions del col·legi situat a l'Avinguda Vallvidrera nº10. El mateix dia, celebrarem la Jornada de Portes Obertes de Batxillerat i a les 10'30h tindrem una xerrada informativa per a les famílies interessades.

Al següent enllaç  IV Premis Excel.lència Padre Damián teniu tota la informació sobre la prova. Aquesta iniciativa forma part del nostre Pla d'Excel·lència que vol potenciar l'excel·lència tant a nivell acadèmic com personal. Ja hem tancat la inscripció perquè ja tenim 100 alumnes inscrits.


                        
Infantil, Primària, Secundària i Batxillerat:
Avgda. Vallvidrera 10 | Barcelona 08017
Telèfon 932 031 274 | Fax. 932 05 63 59
888Poker Review