Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

IX CONCURS CLIPMETRATGES MANS UNIDES

El passat 4 d'abril, les nostres alumnes Marta Escudé i Carlota Barangé de 1r de Batxillerat van quedar finalistes del IX Concurs de clipmetratges de Mans Unides. A la convocatòria d'enguany s'hi han presentat 1114 vídeos de 268 escoles. Un nombre molt important de treballs d'alumnes de diferents etapes que ens n´alegra.

Tots els treballs tenien com a tema l'erradicació de la fam al món, un dels Objectius de Desenvolupament del Mil·leni de l'ONU. Els alumnes han dissenyat un vídeo d'un minut de durada. El compartim amb tots vosaltres per tal que hi entreu i voteu abans del dia 19 d'abril. El vídeo més votat rebrà un premi. Esperem que sigui el vídeo de la Carlota i de la Marta: "Devoramos el planeta". Us adjuntem el link. Entreu i voteu! Devoramos el planeta
 
Felicitats Marta i Carlota i també a tots els altres companys que, malgrat no haver estat seleccionats, han confeccionat vídeos ben fets i ben treballats. Defensar el dret a no patir fam és un estímul molt important. Seguirem treballant l'esperit crític i solidari dels nostres alumnes.
 
Ara esperen el vostre vot! Clickeu: Devoramos el planeta
 
MOLTES GRÀCIES

 
 

888Poker Review