Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. OK

I-SOCKS CAP A LA FINAL NACIONAL

Els alumnes de la miniempresa I-SOCKS de 1r de Batxillerat han participat aquesta setmana a la VI Competició Catalana de Miniempreses de Junior Achievement que ha consistit en la presentació del seu producte a la Fira de Miniempreses celebrada al Pedrlabes Center i la presentació del seu producte davant un jurat d'empresaris. 

Dels 20 finalistes que passaven a la competició catalana, només 5 eren seleccionats per anar a Madrid. I-Socks classificada en 4a posició anirà a la Competició Nacional de Miniempreses que es celebrarà a Madrid els dies 19 i 20 de juny. Enhorabona per aquest gran èxit, Amalia, Ángela, Bea i Carlos, el vostre treball i dedicació han donat els seus fruits i moltes gràcies a la direcció de l'escola pel finançament de la prova pilot del sistema. 
 
I-Socks ha dissenyat i està comercialitzant ja el seu producte al col·legi: uns mitjons d’uniforme diferenciats de la resta perquè a la seva punta hi ha un color diferent segons la talla de peu, facilitant així la tasca de la bugada i classificació. El seu sistema de codificació és estàndard i vol ser universal, cada color respon sempre a la mateixa talla. Per tant, el seu següent objectiu és arribar al mercat de mitjons executius.
 
Inseparable Socks. Your colour, your size. Encara no teniu els vostres I-SOCKS per als vostres fills/es? Clickeu aquest enllaç per fer la vostra comanda online! El divendres 20 d'abril de 16.50 a 17.50h I-SOCKS tornarà a fer venda al pati de primària. Us esperem!
 
                        
Infantil, Primària, Secundària i Batxillerat:
Avgda. Vallvidrera 10 | Barcelona 08017
Telèfon 932 031 274 | Fax. 932 05 63 59
888Poker Review