Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. OK

SETMANA DEL LLIBRE'18

Aquesta setmana iniciem el tercer gran projecte de Centre: la Setmana del LLibre. Durant tota la setmana tots els nostres alumnes, des de P3 fins a 2n de Batxillerat gaudirem de diferents activitats relacionades amb els llibres i la lectura: tallers d'il.lustració,tallers de còmic, punts de llibre, Jocs florals... Pares, avis, alumnes i professors compartirem molt bones estones de contes, llegendes i aventures per gaudir tots junts de la lectura.

Hem començat el dia de Sant Jordi, a les 9h, trobant-nos tots al pati per llegir el Pregó que ha estat protagonitzat per la mateixa Gloria Fuertes i la seva cançó. "Un globo, dos globos, tres globos". Hem acabat amb la lectura, per part dels alumnes, dels Drets dels Nens: "Las niñas y los niños tienen derecho a recibir una buena educación. Han de aprender de todo, porque serán los que se encargaran de cuidar el planeta a las niñas y niños del mañana"."Las niñas y los niños tienen derecho a aprender lo que significan las palabras amor, tolerancia, amistad, empatía, paz y fraternidad".

Ha estat una gran setmana en la que hem pogut compartir llibres, punts de lectura, llegendes, contes, il.lustracions i grans històries amb la gran força de Gloria Fuertes.  GRÀCIES a tots els que ho heu fet possible! Il.lustradors, escriptors, autors, pares,  avis i sobre tot als professors encarregats d'organitzar la Setmana del llibre. 

 

                        
Infantil, Primària, Secundària i Batxillerat:
Avgda. Vallvidrera 10 | Barcelona 08017
Telèfon 932 031 274 | Fax. 932 05 63 59
888Poker Review