Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. OK

XVIII Concert Solidari Pro Tondisa Ebale.

Arriba el mes de maig, i amb ell, una de les campanyes més especials que tenim: TONDISA EBALE. L'escola professional que té la nostra congregació a la República del Congo i que, malauradament, continua patint i necessitant la nostra ajuda. Un any més el Col·legi Padre Damian Sagrados Corazones i la Fundació Cultural Privada Padre Damián, amb la vostra col·laboració, organitzem el XVIII Concert Solidari Pro Tondisa Ebale.

Els nostres alumnes, amb l'ajuda dels seus mestres de música han preparat les Cantates "Rebel·lió a la cuina" i la "Tortuga Boteruda". Una primera part que començarà a les 17:30h i la protagonitzaran els alumnes d'infantil i els més petits de Primària. A les 20h, els alumnes grans de Primària, Secundària i Batxillerat ens interpretaran entre d'altres temes, la Cantata "Àfrica". L'AMPA organitzarà el servei de bar per al descans entre les dues parts. Tot el que es recapti serà per Tondisa Ebale.

Us esperem a tots el 18 de maig! La vostra assistència i aportació és imprescindible per fer de la campanya un èxit i poder ajudar als nostres companys de Kinshasa. A partir del dia 2 de maig, podreu adquirir les entrades de 10€ a la recepció del col·legi, i al saló d'actes el mateix dia del concert. No podeu faltar! A més de gaudir de la música dels nostres alumnes grans i petits, realitzarem una petita acció solidària, una gran ajuda per a gent molt necessitada. Entre tots, podem aconseguir molt!

Image-1

                        
Infantil, Primària, Secundària i Batxillerat:
Avgda. Vallvidrera 10 | Barcelona 08017
Telèfon 932 031 274 | Fax. 932 05 63 59
888Poker Review