Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. OK

OXFORD TEST OF ENGLISH B2 OBERT A TOTA LA COMUNITAT EDUCATIVA

Ja sabeu com n'és d'important avui en dia poder certificar el vostre nivell d'anglès als estudis i a la feina. Des del col·legi, us proposem obtenir la titulació necessària per demostrar aquest nivell, amb l'Oxford Test of English. Aquesta convocatòria és oberta a pares, familiars, exalumnes i altres persones que puguin estar interessades. 
 
Quan és l'examen? El proper divendres 8 de juny de 14:30h a 17h al col·legi. El límit per la inscripció és el 18 de maig. 
 
Com és l'examen? L'examen és 100% online i avalua les quatre competències (expressió oral, expressió escrita, comprensió oral i comprensió escrita). Aquí en teniu més informació sobre l'examen. 
 
Què és el nivell B2? El nivell B2 d'una llengua (segons el Marc Europeu Comú de Referència per a les Llengües) és aquell que permet al parlant comunicar-se amb fluïdesa amb altres parlants i entendre la majoria de textos. Si no esteu segurs de tenir aquest nivell, podeu consultar aquest document d'autoavaluacióSi teniu algun dubte sobre l'Oxford Test o us voleu apuntar a aquesta convocatòria, podeu contactar amb  Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

Captura de pantalla 2018-04-28 a les 11.49.21


                        
Infantil, Primària, Secundària i Batxillerat:
Avgda. Vallvidrera 10 | Barcelona 08017
Telèfon 932 031 274 | Fax. 932 05 63 59
888Poker Review