Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. OK

SOMOS CIENTÍFICOS, SÁCANOS DE AQUÍ

La nostra alumna, Júlia López Tuset, de 2n ESO C, ha estat l’alumna guanyadora de l’activitat “Somos Cientificos, sácanos de aquí”.

Més de dos mil estudiants de tot el món han participat entre el 16 i el 27 d’abril en l’activitat “Somos Científicos, Sácanos de Aquí”. Han pogut conèixer de primera mà la feina de diferents investigadors (des d’una química que estudia materials per minimitzar la contaminació dels cotxes fins a una científica que ha muntat un microscopi que pot visualitzar una sola molècula d’ADN, passant per un bioquímic que busca algun component natural per tractar l’ELA) preguntar-los dubtes sobre el seus treball i la ciència en general. D’aquesta manera s’han apropat a la ciència activa. Han participat en xats moderats actius des del centre i han pogut votar quin dels treballs ha estat mereixedor d’un premi per a continuar investigant.

Els experts participants i les moderadores del xat premien (de les 15.000 preguntes realitzades pels alumnes participants i el seu interès en el xat actiu) a un únic alumne dels 2000 participants.

Moltes felicitats, Júlia! Seguim motivant als nostres nois i noies per a tenir un interès creixent en la ciència.

 

                        
Infantil, Primària, Secundària i Batxillerat:
Avgda. Vallvidrera 10 | Barcelona 08017
Telèfon 932 031 274 | Fax. 932 05 63 59
888Poker Review