Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. OK

Setmana Congregacional '18

Aquesta setmana estem vivint una setmana molt especial! La SETMANA DE LA CONGREGACIÓ. Una setmana per apropar-nos més als nostres 5 col·legis germans SSCC: Sagrados Corazones a Miranda, Nuestra Señora de la Paz a Torrelavega, Virgen de Mirasierra i Martin Heros a Madrid i San José a Sevilla. Aprofitem a questa setmana per coneixe'ns més amb vídeos, kahoots, cartells i diferents jocs sobre la història dels 6 col.legis. Cada matí hem començat el dia amb un vídeo gravat a cada un dels sis col.legis. 

Aquest any, amb el lema "Érase una vez, dos corazones", ens centrem en la figura dels fundadors Enriqueta Aymer i Jose Mª Coudrin. Podeu seguir la setmana a les xarxes socials. Som sis cors que bateguen units.

Hem acabat la setmana el divendres 11 de maig amb la Celebració de l'Eucaristia presidida pel cardenal i arquebisbe de Barcelona Joan Josep Omella i Omella. Tot un goig! A continuació tindrem la festa del col.legi amb diferents celebracions i finalitzarem el dia amb  la Trobada de Pastoral que han preparat amb molta il.lusió els pares d'Infantil. 

 

                        
Infantil, Primària, Secundària i Batxillerat:
Avgda. Vallvidrera 10 | Barcelona 08017
Telèfon 932 031 274 | Fax. 932 05 63 59
888Poker Review