Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. OK

ANGLÈS I FRANCÈS EXTRAESCOLAR

Responent a les peticions de les famílies, hem decidit oferir per al proper curs classes extraescolars d'anglès i francès. Per això hem optat per un projecte del que tenim molt bones referències d'altres escoles que és TWELVE BCN. Les classes s'impartiran a la mateixa escola en horari de matí, migdia o tarda, sense interferir en l'horari escolar i en horari compatible amb les activitats extraescolars que ja realitza el col·legi. L'anglès curricular (entre 5 i 9 hores setmanals) que segueix la metodologia AMCO garanteix que la majoria dels nostres alumnes entre 4t d'ESO i 2n de Batxillerat obtinguin la certificació B2 a l'escola, però aquesta activitat extraescolar potencia molt més el speaking i listening que en el grup classe és més difícil. 

El programa que ens presenten es basa en un aprenentatge natural de la llengua, en grups reduïts, amb uniformitat lingüística, professional especialitzat i classes amb dinàmica de conversa. Les classes es reforcen amb material audiovisual, tallers i activitats lúdiques que porten a plantejar l'aprenentatge com un joc. 

TWELVE BCN ofertarà ANGLÈS a alumnes des de P4 a 2n de batxillerat i FRANCÈS a alumnes des de 5è de Primària a 4t d'ESO. Les inscripcions per a l'organització de grups i horaris (matí a partir de 8'15h, migdia o tarda) es realitzarà durant el mes de juny per tal de deixar-ho tot preparar per a un inici efectiu el dia 1 d'octubre de 2018. Per al nostre centre tenim previst cobrir 75 places.  

Les inscripcions es poden fer enviant  un  correu  Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla. "  demanant informació o bé trucant al 93 160 02 91.

                        
Infantil, Primària, Secundària i Batxillerat:
Avgda. Vallvidrera 10 | Barcelona 08017
Telèfon 932 031 274 | Fax. 932 05 63 59
888Poker Review