Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. OK

SOM UNA ESCOLA AMB COR

El motiu d’aquest escrit és expressar-vos el nostre més sincer agraïment per la participació de la vostra escola en la Festa de la Gent Gran 2018.
MOLTES, MOLTES GRÀCIES PER LA VOSTRA PARTICIPACIÓ, IMPLICACIÓ I COL·LABORACIÓ en aquest esdeveniment que organitzem amb tanta il·lusió Escoles amb Cor-Educació en valors conjuntament amb el departament de Gent Gran de Càritas Diocesana de Barcelona.
Moltes gràcies per la vostra participació presencial amb voluntaris, pels escrits i pels regals que ens heu donat. Ens agradaria destacar el comportament i la col·laboració dels vostres alumnes voluntaris durant la celebració de la festa. En tot moment van estar a disposició de l’organització i van complir amb entusiasme i eficàcia les tasques que se’ls van encomanar. Et preguem que transmetis el nostre agraïment als professors, als joves voluntaris i a les seves famílies. 
Menció especial per Manel Carmona, el professor que va acompanyar als alumnes de 4t d'ESOMoltes gràcies pel seu suport i la seva ajuda durant la festa.
 
                        
Infantil, Primària, Secundària i Batxillerat:
Avgda. Vallvidrera 10 | Barcelona 08017
Telèfon 932 031 274 | Fax. 932 05 63 59
888Poker Review