Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. OK

GRADUACIÓ BATXILLERAT'18

Hem celebrat l'acte més entranyable del curs: la Graduació dels alumnes de 2n de Batxillerat. Vam començar l'acte amb la celebració de l'Eucaristia per donar gràcies per tots els anys viscuts a l'escola. A continuació vam anar al Saló d'Actes per recordar molts moments dels nostres alumnes des de P3. Els tres tutors, Maritona, Verònica i Xavi van fer un discurs per agraïr i aconsellar a la promoció que ens deixa. Esperem que a partir d'ara volin de forma autònoma però amb les arrels ben fixes al que ha estat la seva escola durant molts anys i, per sobre de tot, amb el recolzament de les seves famílies. Vam acabar l'acte amb un sopar tots junts: alumnes, professors i famílies.

Com des de fa uns anys, vam lliurar quatre premis molt especials: Al millor Treball de Recerca per a l'Alejandro Rodriguez, al millor company, al Nacho Moreno, a la superació personal per al Nacho Trallero i al millor expedient la Rita Marti. Moltes felicitats a tots quatre! Una gran promoció! Estem molt orgullosos de tots vosaltres. A partir d'ara ja sou ANTICS ALUMNES i sempre sereu estimats i acollits al Col·legi Padre Damián, la vosra casa, una FAMÍLIA AMB COR.

                        
Infantil, Primària, Secundària i Batxillerat:
Avgda. Vallvidrera 10 | Barcelona 08017
Telèfon 932 031 274 | Fax. 932 05 63 59
888Poker Review