Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. OK

CONCERT FI DE CURS'18

Hem celebrat el Concert de fi de curs de música extraescolar i música vinculada al Conservatori del Liceu. Hem gaudit de tres concerts  (10'30h, 12'30h i 17'30h) amb violinistes,  cantants, pianistes i guitarristes, des de P5 fins a 4t d'ESO. Tots els músics han preparat el concert amb molt d'esforç i il·lusió. Per a ells, poder presentar una peça musical és un repte important, que des de l'escola valorem molt positivament. Professors, professores i famílies hem pogut gaudir d'aquest regal musical amb la participació de 170 alumnes. 

Cada any veiem com els nostres alumnes superen els cursos millorant i pujant el nivell musical de l'escola. Els professors i professores agraeixen la confiança dipositada per les famílies en el projecte musical de l'escola. Seguim potenciant i traient el màxim talent musical dels nostres alumnes per gaudir tots junts de la música! Moltes GRÀCIES professors de música extraescolar per fer-ho possible! 

                        
Infantil, Primària, Secundària i Batxillerat:
Avgda. Vallvidrera 10 | Barcelona 08017
Telèfon 932 031 274 | Fax. 932 05 63 59
888Poker Review