Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. OK

L'ESPORT A L'ESCOLA

Un any més l'esport escolar del nostre col.legi ha estat tot un èxit. Durant aquest curs hem tingut a 18 equips disputant el campionat al CEEB (Consell de l'Esport Escolar de Barcelona). Equips de vòlei, futbol sala i de bàsquet han competit i defensat els colors de la nostra escola per tota Barcelona. L'èxit ha sigut majúscul i prova d'això ha estat l'enorme il·lusió que mostraven els nois i noies els divendres per la tarda quan hi havia partit. 
 
Des de l'escola volem felicitar a cada un dels jugadors/es, a tots els entrenadors/es per la seva tasca educativa i esportiva, a totes les famílies pel sacrifici que han fet portant als fills/es als partits i a tots els membres de la comunitat que ho han fet possible. 
 
Aquests dos últims caps de setmana han sigut les fases finals i les cloendes dels equips que es van classificar. El nostre Alevi "A" de futbol sala va caure derrotat per 5-3 a semi-finals. El Pre-Infantil no va poder superar el seu partit de quarts de final. El Cadet "A" de futbol sala no va poder passar de ronda en perdre també a quarts de final. Les noies del Sènior Femení de futbol sala van perdre per la mínima a les semi-finals. Les noies del Juvenil de vòlei tampoc van poder passar de semi-finals. En les jornades de cloenda, també hi van participar el Pre-Benjamí i Benjamí de vòlei i el Cadet "B" de futbol sala.
 
L'any vinent hi tornarem a ser, amb més força que mai. Felicitats a tots i totes! 

                        
Infantil, Primària, Secundària i Batxillerat:
Avgda. Vallvidrera 10 | Barcelona 08017
Telèfon 932 031 274 | Fax. 932 05 63 59
888Poker Review