Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. OK

PREMI A LA INNOVACIÓ EN LA GESTIÓ EMPRESARIAL

Com ja us vam anunciar els alumnes de la miniempresa I-SOCKS de 1r de Batxillerat que van quedar finalistes a la VI Competició Catalana de Miniempreses de Junior Achievement, han participat a la  Competició Nacional de Miniempreses que es celebrarà a Madrid els dies 19 i 20 de juny.  Després d'una gran presentació i quedar nominats a quatre premis (orientació al client, innovació en la gestió empreserial, diversitat i inovvaió i a la creativitat? han guanyat el premi a la innovació en la gestió empresarial!

Enhorabona per aquest gran èxit, Amalia, Ángela, Bea i Carlos, el vostre treball i dedicació han donat els seus fruits i moltes gràcies a la direcció de l'escola pel finançament de la prova pilot del sistema. Moltes felicitats a la Mariona, professora d'economia de 1r i 2n de batxillerat que amb el seu entusiasme i dedicació ho ha fet possible.

 Inseparable Socks. Your colour, your size. Encara no teniu els vostres I-SOCKS per als vostres fills/es? Clickeu aquest enllaç per fer la vostra comanda online! 

 

                        
Infantil, Primària, Secundària i Batxillerat:
Avgda. Vallvidrera 10 | Barcelona 08017
Telèfon 932 031 274 | Fax. 932 05 63 59
888Poker Review