Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. OK

BENVINGUTS A UN NOU CURS!

Ja ho tenim tot preparat per iniciar un nou curs amb molta il.lusió. L'equip directiu de l'escola i tots els professors ja portem uns dies preparant-nos per a iniciar un nou curs ple de novetats i nous projectes. 

Hem aprofitat l'estiu per fer obres i renovar els espais de l'escola. Seguint amb el nostre Projecte de Patis hem renovat part del Pati de Primària 1 i el pati dels més petits. Quan aneu al col.legi busqueu i gaudiu dels nous espais. Continuem omplint de color i noves activitats els nostres patis. 

També seguim apostant per la CREATIVITAT i hem renovat l'Atelier, la nostra Aula Multisensorial i hem ampliat la nostra Aula Creactiva per als alumnes de Primària. Els vostres fills i filles us aniran explicant els nous espais i els nous projectes començant els primers dies amb un nou Projecte Zero a Primària. Us ho mostrarem tot a les reunions de pares amb un muntatge amb imatges dels alumnes. No us ho perdeu!


Imatge JPEG-37EAFE2EB203-2

                        
Infantil, Primària, Secundària i Batxillerat:
Avgda. Vallvidrera 10 | Barcelona 08017
Telèfon 932 031 274 | Fax. 932 05 63 59
888Poker Review