5è Premi d’Excel·lència a l’escola

El col·legi Padre Damián SSCC ha celebrat el dissabte dia 27 d’abril el 5è Premi d’Excel·lència. Hi han participat un centenar d’alumnes de 4t de secundària de 17 escoles, 7 escoles privades-concertades i 10 instituts públics d’arreu de Catalunya.

Els participants han realitzat unes proves de les matèries de llengua catalana, castellana, anglès, socials, matemàtiques, naturals i cultura general. Les proves de resposta múltiple s’han corregit de manera immediata i a les 13 hores ja es coneixien els resultats.

Els guanyadors han estat:

  • 1r classificat el Sergio Pérez de l’INS Lluís Companys
  • 2n classificat el Daniel Carro de l’Escola Arrels de Barcelona
  • 3r classificada la Blanca Gómez de l’Escola Sant Bonaventura

Felicitem des d’aquí totes les escoles que hi han participat. Poder fer-ho ja és un motiu d’orgull. Felicitem els tres guanyadors i les seves famílies i escoles. Esperem que el premi els pugui servir per fer una empenta al seu aprenentatge tot ajudant a cursar estudis postobligatoris o de millora dels idiomes o qualsevol àmbit que pugui ser un impuls personal.

Des del col·legi Padre Damián creiem en l’excel·lència dels nostres alumnes en tots els aspectes que configuren el nostre Perfil de l’alumne i, l’àmbit acadèmic n’és un d’ells. Volem seguir treballant per fer que cada alumne sigui excel·lent respecte de si mateix tot potenciant el seu talent personal.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Traduir »