715kg recollits per la Fundació Amiga “Formació i Treball”

Des de la Fundació Amiga Formació i Treball volen agrair-vos la nostra donació de 715 quilos de roba, un gest que els ajuda a mantenir més viva que mai la seva missió.

Moltes gràcies per les vostres donacions!

 

 

El nostre compromís: generar llocs de treball oferint oportunitats per a aquelles persones que es troben en una situación de vulnerabilitat. Retornant-los-hi la il·lusió i l’entusiasme que tots ens mereixem per portar una vida plena. Perquè, a vegades, per poder seguir, s’ha de començar de nou.

Apostem també per ajudar a dignificar la vida d’aquestes persones amb l’entrega social i donant l’oportunitat a que puguin rebre i escollir la roba i els mobles que més els agrada (més enllà de la seva necessitat). Perquè tots tenim els nostres gustos i preferències i defensar-ho és fonamental per viure d’una forma digna.

Al llarg dels 25 anys a la Fundació Formació i Treball hem construït un model d’economia circular de triple impacte, sostenible en el temps, en el que, a mñes de prioritzar la creació de llocs de treball, hem ajudat a resoldre una necessitat social insuficientment coberta i un impacte mediambiental positiu.

Aquest 2018 hem aconseguit:

  • Atenre a 3.497 persones en projectes d’acompanyament a la inserció laboral.
  • Contractar 379 persones a les nostres empreses d’inserció.
  • Assolir la inserció de 1.034 persones al mercat ordinari.
  • Atendre a 8.281 famílies en programes d’entrega social.

Tot esperant poder continuar i aprofundir la col·laboració.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Traduir »